Sälja till oss

Har du fina barnkläder, barninredning eller leksaker som använts klart hemma, men har varken tid och ork att sälja vidare? Välkommen att sälja till oss!

Hur?

Du beställer en påse, fyller den med passande barnkläder (stl 50-146), barninredning och/eller leksaker, klistrar på medföljande fraktsedel och lämnar in hos närmsta postombud. När vi gått igenom din sändning får du ett mail med ett dokument som underlag för din försäljning så att du lätt kan se hur vi räknat. Ersättningen betalas ut inom 24 h från att du fått dokumentet. Enkelt, snabbt och smidigt!

Vad?

Vi eftersöker en speciell stil i butiken för att hålla en röd tråd. Stilen innefattar specifika varumärken (se exempellista nedan) samt jordnära färger och naturmaterial. Ej färgstarkt utanför godkända märken. Det vi ej kan sälja vidare får du retur på, helt utan extra kostnad. Vill du ej ha tillbaka de utsorterade varorna doneras dem. Varorna ska vara i fint skick. Ytludd samt lättare blekning på plagg är ok. Plagg med fläckar och hål köps ej in.

Vad får jag?

Du får direktbetalning med 40% av beräknat marknadspris, det vill säga det pris som vi beräknar att varan kommer att säljas för. Observera att butikspriset kan variera +-10% beroende på säsong och efterfrågan. Detta påverkar ej din ersättning utan ingår i vårt risktagande.

Hur kommer jag igång?

Beställ din påse här så kommer den i din brevlåda inom kort. Vi släpper endast ett begränsat antal påsar åt gången så det är först till kvarn som gäller.